Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 16 juni 2015

Så somnar jag och väcks plöstligt!

Av Bengt - 16 juni 2015 21:10


(Forts. från förra smidet. klicka här)


Här syns gatan jag parkerade på med de främre radhusen.  


Snart har jag slumrat till i den tryckande värmen. Men den slummern varade inte länge förrän jag hör en skarp ilsken röst högt ropa:  ”VEM ÄR DU?!” och ett kvinnohuvud sticker in genom den öppna vindrutan.

Jag ställer motfrågan lite omtumlad och yrvaken: ”Vem är du själv? "

Något jag inte får svar på utan hon påstår att här är förbjudet att parkera.

Vad som sedan sades kan jag inte minnas helt korrekt så det utelämnar jag. Jag är just då väldigt angelägen om att få höra på nyheterna.


Damen försvinner sen bort en 15 meter på postängsvägen 44 där hon bodde och pratar med en annan dam.


Jag slår mig till ro igen och börjar lyssna på nyheterna vilket är viktigt för mig. Men vad får jag då se där de två damerna fortfarande befinner sig?  Jo, en polisbil kommer körande och ställer sig vid damerna varmed två poliser går ut och har något samtal med damerna.


Strax därefter kommer den ena polisen fram till mig i bilen och undrar vad det är som händer här. Jag berättar det samma som jag berättat här om händelsen som förevarit. Då säger polisen att jag är anmäld för olaga hot . Något mer får jag inte veta. Varmed poliserna ger sig iväg.


Fortsättning följer om om du klickar här.


Stora varma  kramar från smeden!

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

16 juni 2015 23:42

Tack för besöket hos mig, som du ser så bloggar jag inte varje dag längre som förut, har ju snubblat in på Facebook också, det blir rätt så mycket av det goda haha.
Nu har jag läst dina 2 senaste inlägg, skall bli roligt att få höra fortsättningen, du är så duktig på att berätta så jag bara njuter.
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

Bengt

17 juni 2015 12:44

Jag mins att du alltid följde mina berättelser med spänning. Som det verkar har du börjat att göra det igen, vilket glädjer mig mycket. Vist behöver man skriva av sig men det är ganska tråkigt om ingen tycker om att läsa det. Kram på dig!

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

17 juni 2015 06:38

Makalöst! Sanslösa käringar -såvida du inte utelämnat något här! ;-) Det är ruskigt att man är tvungen att försvara sig mot falska påståenden, men så är det ju. Det är därför skvaller kan få så ödesdigra konsekvenser. Hoppas att polisen var vettigare än damerna. Spännande!

Kram

http://barasaras.bloggplatsen.se

Bengt

17 juni 2015 12:40Du undrar om jag utelämnat något här. Min livsparoll är att alltid hålla sig till sanningen även om det skulle vara till nackdel för mig. Att jag gjort det har ibland orsakat mig mycket bekymmer m.m men å andra sidan kan jag hålla huvudet högt och när jag nu snart ska gå bort kan jag göra det med gott samvete. Om jag nu ska skriva om mitt liv och upplevelser måste mina barnbarn inte behöva betvivla att så var verkligheten i mitt liv Vist glömmer jag kanske något i mina berättelser. Det är ju oundvikligt!
Kram, hälsa gubben!

 
Corina

Corina

17 juni 2015 12:04

Jisses.....olaga hot. Du milde vilka konstiga människor som finns i vår värld.
Kram !

http://corina.bloggplatsen.se

Bengt

17 juni 2015 12:41

Vänta så ska du få sensmoralen i sista avsnittet! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se