Bengt-Alfreds Tankesmedja

Alla inlägg under juni 2008

Av Bengt - 2 juni 2008 10:51

Bild: En liten villa!

  

Våt i byxan!

 

Nästa dag  steg vi upp, åt frukost. Struntade i att bädda och diska. Hade brått ner till stranden för att få simma i Atlanten. En annan man stod där och bugande öppnade dörren klädd som den i går! Vägen ner till stranden passerar vi några privata villor eller snarare mindre palats.  När vi kommit ner till stranden var inte vattnet alls så varmt som vi förväntat oss. Dessutom var det väldigt stora vågor. Ja väldigt, väldigt stora.  Men då jag är den som tar lång tid innan jag har doppat mig, så behövde man bara gå ut en bit i vattnet så var man helt dränkt av en väg.

Vi lade oss efter att haft roligt i de höga vågorna på stranden vid en mur som tillhörde ett av de flotta hotellen. Vi hade med oss vår egen lilla söta gula parasoll med fransar köpt i Spanien som därefter är med på mina resor.

Där var stranden inte slät utan bestod av små sandkullar. Snett till höger framför oss hade en speciellt vacker långhårig blondin lagt sig med svart bikini utan överdel. Hon låg och läste i bok. Snett åt vänster låg en ung man sådär 25 år klädd i ett par små råda badbyxor. Han låg på magen och stirrade på den kvinnan som vi hade till höger.

Efter en bra stund slog kvinnan ihop boken, reste sig, vandrade igenom en ingång i muren  in till det flotta hotellet.

Det dröjde därefter bara en kort stund då mannen i de röda badbyxorna reste sig. Framtill på badbyxorna fans en stor våt fläck där sand då hade fastnat, hann vi då observera innan han lommade iväg!

Så var det  dags att komma hem och få en bit mat i oss som vi handlade på vägen hem.

Vi gick den andra vägen hem och där satt en enbent man med det benet som var kvar var så förtvinat att det var obrukbart. Han sålde stora tjocka vävda dukar, vilket jag köpt ett av honom. Sedan fick jag höra att det var inte han som fick förtjänsten utan andra som satte honom där.

På vägen hem gick vi till en stor affär och provianterade lite mat. Köpte även ett par kowboy

Hatar i leder. Lädervaror var billigt i Marocko så senare köpte jag ett par sandaler och en plånbok också.

Komna till hotellet var det som tidigare. Mannen öppnade bugande dörren vilket fortsättningsvis var så varje dag.

Uppkomna till vår lägenhet fann vi att det var både diskat och bäddat. Vilket både förvånade och gladde oss! När vi ätit satt vi en stund på balkongen och spelade poängpocker, varefter vi gick en våning ner och simmande lite i poolen.

 Förutom att vara på stranden ett tag och bada gick hela nästa dag åt till att besöka en skola för flickor som skulle lära sig knyta mattor. Det var flickor i tolv års åldern som satt och knöt stora mattor med vackra färjer och mönster. Det var väldigt intressant.

 

Forts. följer.Klicka här!  

Det är en ny vecka men även ny månad, juni månad! Så min önskan blir inte en fin vecka.

Utan önskan om att det blir en underbar månad för er med sol, värme och kärlek.

ANNONS

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se