Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

FRA och UBÅTAR!

Av Bengt - 18 juni 2008 11:24


  

Fortsättning på Lissabonfördraget!

  

De fick inte igenom lagen  (alltså få avlyssna telefon och se alla mail) denna gång men nu ska den omarbetas för att den ska bli genomförd. trots att svenska folket är emot den!

Spelar ingen roll på ett vis. Den enda skillnaden blir att det blir lagligt att avlyssna oss så att de inte behöver hyckla och ljuga om det!  För det vet vi ju att vi blir avlyssnade i telefon och våra mail läses!

Det som avslöjades i tidningen FIB har fortsatt som den dag är. Själv är jag SÄPO registrerad som jag vet!

Vad är det för skillnad på det KGB sysslade med liksom STASI ?  Förutom att du kunde hamna i fängelse eller i Sibirien där du obemärkt försvann från denna värld.

Men du kan bli svartlistad att inte få arbete, du kan ogrundat i dag få dina bankmedel spärrade m.m eller hamna i fängelset på Guantanamo.

Detta om FRA och vad som nu avslöjades i uppdrag granskning hör ihop med det jag smidde om ”Lissabon fördraget”! Det ena är och blir en följd av det andra

Det som avslöjades var vad jag själv misstänkt att kunde förhålla sig.

Hur svenska folkets lurats och bedragits med lögner från försvarsmakt och riksdag.

 

Vad ska man kunna tro på och vad förekommer det mer för skumt. Här var stora rubriker dagligen i tidningarna hur ryska ubåtar härjade i Horsfjärden och kränkte Svensk farvatten.

Nu bevisat och avslöjat att det var Nato ubåtar!

Spioneri, ja det ägnar sig alla länder åt och inte minst Sverige och är väl OK, men detta är något helt annat och ur en annan synvinkel.

Här skrev svenska regeringen noter till Sovjetunionen, krävde erkännande förklaringar och ursäkter m.m och påstod de hade bevis för deras kränkningar.

Varje dag var det smaskiga påstående i alla massmedia som eggade upp folket av dessa kränkningar.

Skulle ha varit Ok, om det funnits allra minsta bevis för att det skulle röra sig om ryska ubåtar, vilket inte fans.  Tvärt om och det värsta av allt!

De viste om att det inte var ubåtar från Sovjet! De viste att det var ubåtar från Nato!

Alltså så mycket kan vi tydligen lita på de makthavande!

Förstår ni sammanhanget med smidet om EU och vad det kan bli i framtiden?

    

Här i slutorden talar jag inte om framtiden utan om nuet.

Då gäller det denna dag tills John Blund hälsat på.

Min önskar är att ni får uppleva en lycklig och underbar dag.

Kram!

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

18 juni 2008 11:41

Är och för blir mörkrädd, sticker huvudet i sanden som strutsen, vill inte vara med på denna karusell och allt fördärv som blir av alla politikers påhitt, bluff och vidrigheter.
Kram vännen !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

medresenärskan

18 juni 2008 12:20

God dag på dej go´sme´n !!!
Nu hälsar jag på go´sme´n igen. Du skriver så bra så jag blev sittande i många tankar. Läser "spionerna" den här kommentaren så må de göra det .... Då ser de också att medresenärskan har samma åsikt som sme´n. Har de något emot vad vi tycker så får vi ju sällskap i cellen någonstans på moder jord. Ha en bra dag, vinkar medresenärskan och fortsätt arbeta i din tankesmedja ... vi är många som läser och får en hel del att tänka och fundera över.

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

18 juni 2008 12:56

Jo skogsfrun tror sig förstå. Vi måste "smida medan järnet är varmt", och innan censuren sätter stopp;)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Jenn

Jenn

18 juni 2008 13:05

Avlytter de alle telefonsamtal og leser alle mail så har de jammen meg lite å gjøre..den teorien har jeg aldri tenkt på for å være ærlig.Men at det er for mye overvåkeing er det nok,bra i noen tilfeller og mindre bra i andre.
Ubåtene du skriver om fra nato..da er det jammen mange land innblandet,derimot Norge..

Uansett..ha en riktig fin dag:)
Klem.

http://skriverier.jenn-k.com

 
Birgitta

Birgitta

18 juni 2008 14:25

Du skriver verkligen bra Bengt!
Förmyndar Sverige!
Börjar att bli här som hur det var i det forna Sovjetunionen...!

Kram vännen!

http://birgittas.bloggagratis.se

 
Jenn

Jenn

18 juni 2008 15:55

Må nesten svare på spørsmålet ditt om Nato..har aldri tenkt på om Norge fikk det værre fodi om de gikk med der..kanskje fordi de gikk med før jeg ble født:P
Har aldri hørt sånne påstander før,så jeg har mine tvil om det..

Når det gjelder mitt mitt som ikke kan forstørres så er det med hensikt..liker ikke vise meg frem..blyg også forstår du-hehe..men kanskje jeg legger ut et av meg en dag..you never know:))
Kram.

http://skriverier.jenn-k.com

 
Frump

Frump

18 juni 2008 21:24

Ja du Bengt...tror ju att en viss övervakning behövs, i alla fall i dagens läge med all terrorism i världen... vi ska inte tro att vi för alltid kommer att vara skonade från det våldet.

FRA kommer ju inte att få hålla på hur som helst, riksdagen kommer att hålla ett öga på dom...

Om man blir åsiktsregistrerad i dag, så tillhör man nog någon av ultrafalangerna...tänker då på nasister och andra våldsorganistationer (Bandidos bl.a.) och hur illa kan det då vara för oss vanliga svenssons?

I England har dom övervakningskameror i snart sagt varenda gathörn...tror inte engelsmännen bryr sig så mycket...om man nu inte har brottsliga avsikter förstås...

Trevlig midsommar.

http://Frump.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

18 juni 2008 21:43

Avlyssning och Ryska ubåtar på Svenskt farvatten. Bägge finns redan.
Men att få en laglig avlyssning och lagligt snokande i privat post och lyssna på privata samtal utan att det föreligger något brott, det vore säkert mumma för de nyfikna.
Och att det finns Ryska ubåtar i Svenskt farvatten, det har jag sett med egna ögon. Men de hade navigerat lite fel och låg på grund. Så med mer uppdaterade sjökort så lär de nog de Ryska ubåtarna hålla sig inom rätt farvatten.

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
anita

anita

18 juni 2008 23:50

Hej!
Tackar så hjärtligt mycket för raderna i min gästbok (har svarat dig i den). Nej ditt mailadress syns inte. *Kram*

http://anitascorner.bloggagratis.se

 
Alle

Alle

19 juni 2008 00:51

Tittar in och önskar dig en varm ,solig, trevlig midsommar på Hökåsen...kramar

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Hanneles paradis

Hanneles paradis

19 juni 2008 08:11

SÄPO har undersökt mej också. Att sossar föreslår idiotiska saker, men att m dammar av deras dumma förslag, är ofattbart. Önskar en riktigt avkopplande midsommarhelg.

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
Hannele

Hannele

19 juni 2008 09:19

En av de hårdaste kritikerna mot FRA-lagen är den förra SÄPO-chefen Anders Eriksson,

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
kurrelina

kurrelina

19 juni 2008 09:25

Lagen gick igenom lite ändrad tyvärr...och nästan värst av allt, vi förlorade mot Ryssarna.
Ha nu en fin sommar så hörs vi när vi återvänder till våra vinter iden.
Kramenmjamen på dig

http://kurrelina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se