Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

Packat och klart!

Av Bengt - 20 februari 2008 12:15Wien


Brukar se på ”Packat och klart” Men blir för det mesta besviken på det.Som den gång de visade Warzava och många andra som ex. Maracech och nu i går när de visade Wien.

Inte får de som reser för att uppleva något vesenligt kännslan att dit måste jag resa.

Att få se Domen invändigt, Schönbrunn (slottet) med sin trädgård.Rum med de vackraste möbler, kakelugnar och konstverk. I ett av rummen kan man se restarering av takmålningarna. Där hade en bomb fastnat och som tr var inte kreverat.

 Få roa sig på Pratern,Sitta och prata med och sjunga med olika nationella turister vid Grinsing, Gå och se en opporett. Det är något helt annat än se det på TV.

Sitta högt upp i tornet medan man ser ut genom fönstret och ser hela Wien medan man snurrar runt varv efter var medan man äter en underbar måltid. Vandra i de vackra parkerna fram och in i parlamentet.

 Följa Wiens kanaler och floden Donau.

Åka runt med häst och vagn och se Wiens sevärdigheter.

 Åka upp på terpentinvägar upp på Karls Berg.Med mycket mycket annat som jag skulle visa om jag fick göra ”packat och klart”

Då skulle det skapa längtan att resa till Österrike och dess huvdstad varav Österikes 8 milj. Invånare bor över 1,6 milj. I Wien. Wien mina drömmars stadDär jag varit åtskiliga gånger.  Från Wien gjorde jag mina utflykter till MelkLins och många  många andra platser.  Besökte Saltsburg. Saltgrotter, Isgrottor sjögrotter,Följde Donau till denlilla underbara gränsstaden Pasau när man är på väg hem igen. Ta ett bad i schön blau Danau!


Nu börjar en spånnande DDR- resa. Klicka här!


 Så är det dags för simning igen. Sitta och njuta i bastun och tänka på er bloggvänner att ni har det lika skönt och trevligt som jag. Kram!

 
ANNONS
 
"Bettan"

"Bettan"

20 februari 2008 13:18

Detta är ett program som jag inte klarar av att se. Tycker tyvärr inte att det ger mig något. Så det får allt vara :)

Hoppas att du får en härlig simtur & minst lika skön avkoppling i en varm bastu. Själv ska jag sätta mig med en kopp kaffe på altanen tänkte jag.
Varmt som varmt :)

Puss på näsan på dig :)))))/Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
skogsfrun

skogsfrun

20 februari 2008 18:21

Hoppla! Du glömde en sak som skogsfrun och RR aldrig skulle missa..Spanska Hovridskolan! har du varit där?

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

20 februari 2008 20:06

Har inte sett programmet så jag kan inte kommentera det. Men resor ska upplevas i natura så att säga. Och de flesta resmål behöver oftast en ganska lång besökstid för att man ska få uppleva och se det mest värdefulla runtom. Kram

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

20 februari 2008 21:58

När jag har packat så det är klart så bär det av till Värmlands skogarna. Tittar aldrig på dessa program på TVn, men tittar inte på så mycket annat heller för den delen. Blir nog inga långresor för mig mera. Förra gången det begav sig så var det USA i drygt en månad, men fy för att bo på hotell så länge. Har aldrig varit reslusten, är nog väldigt hemmakär.
Kramar gör jag gärna / kram !

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se