Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

Hej mina vänner!

Av Bengt - 12 januari 2008 00:23

Kära bloggarvänner!

 

Tack för alla era underbara kommentar. De har varmt mig oerhört.

När jag nu i dag orkat öppna min blogg och läser dessa kommentarer måste jag ju också här ge mig till känna. Influensan har inte släppt ännu.

Tung i huvudet, ont i halsen, hostar fortfarande men känner mig mycket bättre. Min ork har nu förbättrats mycket tack vare era kommentarer.

Innan influensan hade jag tankar på smiden men de har flugit ur huvudet på mig och nu är det svårt att finna smidesjärnet. Jag kommer inte komma med något direkt nu för all min tid kommer att gå åt till att läsa igenom allt vad ni mina vänner har åstadkommit under denna tid. Något jag längtar efter att få ta del av.

Jag vet inte vad mer jag ska kunna säga just nu. Bara ännu ett stort tack för era kommentarer!

 

Min önskan och hopp är att ni mår utomordentligt prima alla!

 
 
skogsfrun

skogsfrun

12 januari 2008 08:17

Se där se där! äntligen har flunsan släppt sitt grabbatag om smeden och vi har något att se fram emot igen;)Skogsfrun står bredbent och spanar genom regnridåerna;)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

12 januari 2008 11:13

Skönt att se att du är på bättringsvägen, den här influensan har och är elak emot dig. Vet att den kan vara segdragen och tuff, men har den slått rot på dig så vet jag att du rider ut stormen och bekämpar den efter besta förmåga, du är viker dig inte så enkelt, det har du visat med dina inlägg tidligare i bloggen..
En stor kram på dig, har varit så orolig, usch och fy...
Kryapådigkramen / Ruth

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

kurrelina

12 januari 2008 15:24

Hallå vännen
Men ack så länge du varit dålig, har du inge whisky hemma, har hört att en rejäl whisky kur bukar hjälpa.
Krya på dig vännen och var rädd om dig
kramis från mig
som blivit Mac ägare, mycket att lära men det ska nog gå det med.

 
Marianne

Marianne

12 januari 2008 16:42

Roligt att du är på benen igen. Influensa är inte att leka med. Ta det lugnt och jag hoppas du snart är helt återställd.
Kram

http://ekoxenskennel.bloggagratis.se

 
Ann-louice

Ann-louice

12 januari 2008 18:30

Så skönt att du på bättrings vägen...man har ju saknat dig lite...
Krameli kram!

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

13 januari 2008 01:36

Guuuuud så skönt att du är åter :). Även om du inte känner dig 100, så vet vi att du hänger med i alla fall. Ta det varsamt & spara på dina krafter. Vi andra vi kikar in & väntar på dig här :)
Bamse kramar Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards