Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

Forts. från gårdagen!

Av Bengt - 28 augusti 2007 13:55


Oj bilderna kom i fel ordning, får börja ses nerifrån enl den smidda berättelsen!

Så kommer Trolltyget med tåget och blir hämtad på stationen i Borås.
Till Hökåsen måste man åka bil.
Nu är det slut med vila och ro. Det ska städas och röjas. Gräsmatta klippas.
Ni kan tro vad det där Trolltyget kör med mig. Hon är en riktig slavdrivare.
Men hjärtat är gott ändå hos henne och hon menar väl och har rätt i att saker måste ju göras. Det är ju jag som är lite lat ibland!
Gammalt skräp som kläder, koffertar, ja allt möjligt ska slängas och eldas upp.
Eftersom buskarna framför fönstret ska bort så får de eldas upp tillsammans med allt skräp.

Ja så nu är de buskarna borta! Blev lite svart på väggarna vist!
Så en liten vilopaus då vid kan beundra regnbågen mellan trädtopparna.
Ja på Hökåsen kan det gå riktigt hett till! Ett par kulor genom fönstret i matsalen. Tur att vi inte satt där just när det var skjuta av.
Kvällarna är till för kortspel, berätteser (alltså samkväm) med en massa skratt på Hökåsen!

Någon gång i min livs berättelse som ni vet jag håller på med ska jag berätta om ladan jag har och vilka fester där varit.
Så måste jag köra hem trolltyget för hennes barn och man längtar efter henne de var inte med denna gång.
Vem möter vi  inte då?  Jo en av Sveriges ynkligaste män, (om man kan kalla honom för man?), helt nära på väg upp mot Hökåsen i tro att det inte fans någon där. Men det ska jag smida om i ett speciellt smide. Kanske i morgon vi får se!
Ensam igen på Hökåsen kom en arbetskompis och hälsade på mig. Det är en mkt duktig ,snäll  och trevlig kompis. Föresten det är alla mina arbetskompisar  om de nu råkar hälsa på i min smedja, man vet ju aldrig. Vi pratade om hur förändrat blivit på rehab och hon berättar om ny personal på avd. Hon längtade efter att jag skulle ordna en sån där fest jag brukar ordna. Då brukar alla vara med från sekreterare, städare till överläkaren. Jag lovade henne att tänka på det och kanske göra det till nästa sommar. Vi får se hur det blir med det då!
Nu får det räcka för denna gång och ha det bra alla ni som tittar in i smedjan och alla mina bloggvänner.
Särskilt hälsar jag de som kommer  med en kommentar välkomna till smedjan!

 
ANNONS
 
stina

stina

28 augusti 2007 15:26

Trolltyget är reko hon. Bra att hon kör lite med dig.Trevligt att du hade gäster på Hökåsen och festen blir nog bra, ska du se.
Den där "Skrotnisse" hade väl ingenting där att göra.
Kram

http://hemmapalandet.blogspot.com

 
stina

stina

28 augusti 2007 20:51

Tack, för hjälpen, vad gäller "Pannkakan", som skriver i min blogg.
Kram

http://hemmapalandet.blogspot.com

 
Pialotta

Pialotta

29 augusti 2007 13:25

Oj oj oj vad du skrivit mycket här.. Varit inne på dina sidor och läst.. det är så mycket så mycket.. Men hoppas det reder ut sig för dig.. Trolltyget verkar vara en klok dotter:-)
Säkert bra med utsikt från dina vyer då allt blir fixat o klart..
Det där brevet.. ja du gör som dina tankekorn råder annars finns det ju på din blogg om nu någon från där skulle råka hamna just i din smedja.
Ha de gott.. tjingeling

http://kafferasten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se