Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

I dag lite POLITIK!

Av Bengt - 27 juni 2007 12:03


Den nya regeringen!


Det var inte längesen vi valde ny regering. Nej jag var inte med och gjorde det,men alla de andra av Sveriges majoritet!
Valet föregicks ju om kampanjer, valtal propaganda och debatter om hur det skulle bli om det eller det partiet fick vara med att regera! Det fanns ju fyra partier som gemensamt skulle bilda regering tillsammans om de vann valet. Vilka de gjorde!
Men vad var de sa som var huvudtemat för att vinna valet? Jo se till att alla sjukskrivna fuskare skulle straffas ekonomiskt och oförskylda sjuka skulle tvingas arbeta tills de stupar!
Att den som inte hade förmåga att få ett nytt arbete eller aldrig hade kunnat få något måste straffas för denna syndighet. Ja majoriteten av svenska röstberättiga folket sa ju att de ville ha det så! Då får det också bli så enl. vårt demokratiska system.
Men om nu denna heliga allians hade sagt så här i stället, när de framträdde och inte hålla på att tala om hur de värnade om den lille arbetaren:
"När vi får regera ska vi se till att allas våra gemensamma tillgångar som går så bra med vinst."
En vinst som kan göra lägre skatter som var allians huvudtema förutom vad tidare nämnts. Sagt:
En vinst som kan hjälpa till att bevara tryggheten för ofrivillig arbetslöshet eller sjukskrivning och pensionering. Tillgångarna som är VÅRA ALLAS som systembolag, gruvdrift etc, etc.!
Att de skulle säljas ut till kapitalister för en spottstyver som skulle gör feta vinster på det!
Det spelar ingen roll om det blir amerikanare eller andra som kommer till att äga Sverige!"

Hade de nu sagt detta tydligt och klart i sina valtal och debatter! Hur många skulle då röstat på dem tro? Skulle DU gjort det? Givetvis om du är tillräkligt förmögen eller kaptialist eller en som bara tänker på sig själv!
Alltså anser jag med det de nu gör har visat vilka de verkligen är. Visat hur de kan bedra majoriteten av svenska folket!
Genom att inte ha talat klartext i detta har de ej heller fått bemyndigande att sälja ut vad JAG och svenska folket är ägare till!
Vissa länder kan straffa maktmissbruk! Det skulle vi också instiftat i Svensk lag!
För jag anser vad borgarna nu gör med våra tillgångar är det bedrägeri mot mig och er andra som också anser att de säljer ut det som är vårt!
Nu hinner de ju göra detta innan nästa val. Men Svenska folk tänk er för  vid nästa val, glöm inte detta bedrägeri!

 
ANNONS
 
stina

stina

27 juni 2007 12:23

Nu har Smeden kommit igång på riktigt.:-)
Själv tycker jag inte att jag fattar så mycket alls av denna politik. Kanske bäst så...I alla fall för mig. Jag blir så trött...
Kram Stina

http://hemmapalandet.blogspot.com

 
Trolltyget

Trolltyget

27 juni 2007 15:04

Kan väl nästan bara upprepa din kommentar i min blogg...
Men du får en kram istället

http://www.blogger.com/profile/0559689783094371809

 
Erika

Erika

27 juni 2007 16:39

Om jag skulle lägga ner hela min själ i en kommentar till ditt förträffliga inlägg, skulle det inte bli många ord som lämpar sig i tryck.

Fuskande människor anser jag är dom s.k slipsgubbarna med sin välpressade kostym och löjliga slips.Sedan spelar det ingen roll vilken befattning dom har. Om det är inom det politiska eller någon annat.För bakom den flinande fasaden döljer sig mycken falskhet där det endast är för det egna välbefinnande. Skriver inget mer för jag känner hur det kokar i mig av vansinne över detta förbannade vidriga äckliga samhälle, där bara dom stora vältrar sig i mångt och mycket!

Erika


http://ericha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Avataria

28 juni 2007 13:28

Ja, gissa om jag blev elak när min högerröstande make i sin blindhet hade ett klart ögonblick och insåg att HAN antagligen blir drabbad av den politik de för, de hänsynslösa, eftersom han blir arbetslös vid nyår...Jag bara fräste åt honom: "Jaa, rösta höger, för fan!"...Och inte kunde jag låta bli ett elakt flin heller...Det var elakt - men jag är född - och kommer nog att dö - röd ända i i själen...

 
skogsfrun

skogsfrun

28 juni 2007 13:33

Skogsfrun instämmer och beklagar faktum. Fan ror båten och inget land i sikte;)

http://barasaras

 
ylle

ylle

29 juni 2007 22:24

Väl talat, smed! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Men nu är folk en gång för alla lättlurade, så många går nog på samma nit en gång till. Fast siffrorna dalar ju.... så dags!

http://sammie.blogg.se

 
La Famiglia

La Famiglia

27 augusti 2007 08:05

Visserligen ett gammalt inlägg, men jag har inte sett det förut, och jag måste naturligtvis intstämma.

http://liteavvarje.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se