Bengt-Alfreds Tankesmedja

Direktlänk till inlägg 15 maj 2007

FORTS. VÅRT RÄTTSVÄSEN!

Av Bengt - 15 maj 2007 11:25

Har nämnt ordet sjuk hjärna! Därför ställs längre ner en fråga i sak:
Om man fullständigt ovetande skriver till en sjuksköterskas sjukhuschef  att denne sj.sköt ska har stulit sprit och narkotika m.m därtill påstår att sj.sköt.kommer att ta livet av sina patienter (obs nedan mordförsök). Som bevis för sina påståenden sänds in helt normala motioner skrivna till en vägsamfällighet. Han var ordf. i vägs.f.heten och hade tillgång till dem. Detta för han blivit trampad på tårna av en som kunde mer än honom.
 Att samma person när han som taxeringsordf. efter ha förlorat i länsrätten (skrevs i tidn. om) ang. ett gjort avdrag skriver till taxeringsmyndigheten och påstår att en annan sj.sköt (en sambo) försökt slå ihjäl honom med en spade när han suttit och lagat sin traktor (Ingen polisanm. obs nedan mordförsök). M.m liknande historier och med en undran hur  han (sj.sköt),kan få lov att arbeta som distriktsköt..
Har en sådan person månne en frisk hjärna? Det finns en psykterm för det!
Denne person som hatade fackföreningar, strax efter sin skrivelse med tro på sj.köt fått sparken, på morgonen efter att ha hämtat tidningen. DÅ! Det första han får se är en stor bild  på första sidan av en leende sj.sköt ang. en facklig sak. Då i sin ilska stannar sj.sköt när han är på väg till sjukhuset och försöker slå in huvudet på denne. Polisanmälan gjordes av sj.sköt minuterna efter händelsen.
 Nu kommer jag in på vad jag sagt ang. åklagare!
Sj. Sköt. anmälan struntades det fullkomligt i trots ett vittne som styrkte anmälan! Däremot då denne som jag anser ha en sjuk hjärna gör en anmälan fyra dagar efter denna händelse om att  han blivit grymt utsatt för mordförsök av en sjuk.sköt som stoppade cigaretter i både öron och ögon på sig själv, samma dag som han hade blivit anmäld för överfallet. Då görs ett polisbesök  på plats en vecka efter och denne man får fotograferas och får berätta de MEST otroliga historier om en fullständig lögnhistoria med samtidigt avgivna vittnesmål av frun hans. Om man inte är helt dum i huvudet ( kan en åklagare va det?) var dessa berättelser så uppenbara lögner och tydliga bevis fanns också på att allt var bara lögn! Något som det helt struntades i.
På dylika premisser låter åklagaren anhålla sj. sköt. och begär häktning för mordförsök på den person som flera dagar efter han blivit utsatt för detta fruktansvärda mordförsök gör anmälan.
Men tji fick han!!! Men då sj.sköt även trampat dels åklagaren och hela åklagarmyndigheten på tårna har de på alla sätt försökt krossa sj.sköt.utan att ha lyckats!
Nu till domare!
I en rättssak har det vittnats under Ed om att det anlagts en stor vändplan och som sj.sköt skulle ha planterat vinbärsbuskar på. Det har framlagts bilder på en äng året före buskarna planterats. Förstorade flygfotografier från året efter det vittnats om att vändplanen anlagts och som visar att det inte anlagts någon vändplan.
Tror ni då domaren vidtar vad som åligger denne i dylika fall? Så tusan heller!
Vad tror ni händer när sj.sköt gör anmälan härom? Jo  åklagare åtalar för falsk  tillvitelse. Men det  där sket han sig på också!
Hoppas ni funnit berättelsen spännande och intressant! Sjuksköterskan är ju väl som förståtts jag själv.
Ang. det mkt ovanliga höga skadestånd m.m jag kunnat få ut klarade jag själv utan advokat med motpart som hade stans bästa advokat, och det kan ni tro
har stuckit i ögonen på dem jag här talat om!
Jag tänker för spänningens skull även låta åklagarmyndigheten få kännedom om denna blogg och, detta smide för att se om de ska försöka ”djävlas” med mig igen.

 
ANNONS
 
Trolltyg och Änglaströssel

Trolltyg och Änglaströssel

15 maj 2007 17:02

Eftersom jag läst de flesta handlingar om detta så kan jag bara bekräfta att det var en mycket sjuk människa det handlade om och att domare och åklagare betedde sej mycket riktigt på detta sätt.

http://mrlns.blogspot.com

 
Bengt

Bengt

15 maj 2007 18:27

Då jag kommer att kopia denna smidning och lägga in i ett brev till den fega krake som helt fräckt gör en mkt grov mened.
Ska tala om att jag fick "den sjuke" motsträvigt göra en skriftlig bekännelse på att han ljugit om händelser han berättat om!

http://bengtalfred.bloggagratis.se

 
stina

stina

15 maj 2007 21:13

Är man förvånad??? Man kan ju bli vansinnig!Grrr!

Tack, för att du är så go och skriver i min blogg. Kul, tycker jag.
Bamsekram Stina

http://hemmapalandet.blogspot.com

 
stina

stina

17 maj 2007 08:58

Du är ju för go du alltså!
Den saken är ju klar.
Vila när du behöver det! (säger hon som har svårt för det själv)*fniss*

Tack, för att du alltid är så snäll. Blir lika glad (om inte gladare) för varje gång du kliver in i min blogg.

Det skulle vara intressant att läsa om mentalsjukhus här...
Jag älskar verkligen det yrket...inom psyk.
Jag har ett väldigt stort intresse för människors psyken och sätt att vara och bete sig.
( Kanske därför folk med stora problem kommer till mig) Hm!
Men kan man hjälpa så...ibland i alla fall.
Jag kan känna så otroligt mycket för dem som mår så dåligt...eller har en psykisk sjukdom eller är dementa. De är speciella för mig.

Tror också att de beror på att de ofta blir utnyttjade i olika situationer, mer eller mindre. De blir inte sedda för vad de är, utan som "annat". Då vill jag vara där och skydda och förstå. Kanske är det lite så.


Hoppas att du känner dig starkare idag, min vän.

Kram från Dalom / Stina

http://hemmapalandet.blogspot.com

 
stina

stina

17 maj 2007 09:05

Du Bengt!
Jag glömde en sak...
Du drunknar INTE bland kommentarerna.
Jag ser allt...Bengt kan man inte missa!!...hihi / Stina

http://hemmapalandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bengt - 28 maj 2017 10:39

Så kom vi till slutet av denna levnadshistoria...   Natten till den 24 maj lämnade min far Bengt Andersson oss efter 3 veckors intensiv-vård. Stilla och lugnt utan ångest eller smärtor i sömnen precis som han önskade.     Det är med stor so...

Av Bengt - 8 april 2016 12:53

    Är det dags igen med en invasion av Ryssland inom de närmaste seklerna?  Alltså ett tredje världskrig! Ja, jag bara undrar lite när man ser på historien och vad som händer i dag. Historiskt sätt för att då bara nämna Carl den tolfte, N...

Av Bengt - 4 april 2016 21:22

    Nu först när jag börjar inlägget får jag tala om att den där gasoldammsugaren givetvis bara går att dammsuga med DEN FÖRSTE APRIL!       Det är så svårt att börja blogga. Vet inte hur jag ska skriva, flödet har liksom försvunnit och ...

Av Bengt - 1 april 2016 00:23


  Hej på er alla bloggvänner  som kan finnas kvar. Mitt bloggande tog plötsligt slut. Ja det gick faktiskt inte att blogga utan datorn som pajade. Sen har det varit det än det ena och än det andra som hindrat att vara inne på bloggen. Nu ...

Av Bengt - 30 december 2015 12:28


    Önskar er ett gott slut på detta förflutna år!   Så Välkommen till år 2016 med hopp att det blir ett riktigt härligt år!   Vi hörs och ses igen sen på det nya år med nya upplevelser!    Stor nyårskram till er mina vänner! ...

Presentation

Om bloggen

Mitt liv och tankar. Börja gärna med ett gossebarn föds! Sen är det bara att klicka sig framåt fortsättning följer! Prova också gärna någon kategori som verkar intressant av mina levnadshistorier. Eller någon av de andra kategorierna som ser intressanta ut. Hoppas ni får glädja av att ta del av mina så kallade smiden! Ha det bra!

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se